Bezig met laden...
Alt

Heeft u een probleem met uw computer, mobieltje of tablet waar niemand in uw directe omgeving u bij kan helpen én woont u in Bocholtz of Simpelveld? Dan staan de vrijwilligers van d’r Durpswinkel voor u klaar.

Wij geven uw vraag door aan een van onze whizzkids die een afspraak met u maakt. Dat kan in d’r Durpswinkel of bij u thuis. Zij kunnen u helpen met de meest uiteenlopende vragen en problemen. Denk aan programma’s of apps die niet meer goed werken, geluid dat het opeens niet meer doet, een knoppenbalk die verdwenen is, mail die niet functioneert of dat u geen wijs wordt uit allerlei instellingen.

Vrijwilligers kunnen nooit verantwoordelijk worden gesteld voor fysieke schade aan uw apparaat. Mocht er onverhoopt iets stuk zijn, dan zullen zij u doorverwijzen naar bedrijven die uw probleem verder kunnen oplossen.

Wederdienst Alt

Onze service is gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Wat we nog liever zien: bied aan om iets voor een ander te doen. Dat kan iemand zijn uit uw straat of buurt, maar het zou ook kunnen via de website wehelpen.nl

Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.