Bezig met laden...
Alt

Wilt u af en toe voor een paar uurtjes per dag een scootmobiel lenen en woont u in Bocholtz of Simpelveld? d’r Durpswinkel maakt dit, in samenwerking  met  Welzorg, voor u mogelijk.

Zowel in Bocholtz als in Simpelveld staat een scootmobiel voor u klaar. Het enige dat u nodig heeft is een geldig pasje waaruit blijkt dat uw rijvaardigheid is getest. Heeft u geen pasje? Dan komt eerst iemand van Welzorg bij u langs om uw rijvaardigheid te beoordelen.

Verqeet niet uw pasje mee te nemen als u de scootmobiel komt halen, anders moqen wij u de scootmobiel helaas niet meegeven.

Wist u dat u in meerdere steden in Nederland een scootmobiel kunt lenen met hetzelfde pasje? Dat kan heel handig zijn als u met het openbaar vervoer op uw bestemming aankomt en er een scoottmobiel voor u klaar staat. Bel wel tijdig om er eentje te reserveren en te kijken of er mogelijk bepaalde voorwaarden gelden in de plaats waar u naar toe gaat.

 

Wederdienst Alt

Onze service is gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Wat we nog liever zien: bied aan om iets voor een ander te doen. Dat kan iemand zijn uit uw straat of buurt, maar het zou ook kunnen via de website wehelpen.nl

Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.