Bezig met laden...
Alt

Wilt u lekker naar buiten om van de natuur te genieten en wilt u andere scootmobiel-rijders ontmoeten? ….. Ga dan eens mee met zo’n verrassende tocht!!! Vanaf mei tot en met september worden maandelijks 2 tochten georganiseerd: elke 2de en 4de woensdag van de maand. De startplaats is afwisselend Simpelveld en Bocholtz. Bij slecht weer vervalt de tocht!

 U kunt zich aanmelden voor de scootmobieltochten bij d’r Durpswinkel in Simpelveld. U kunt hier iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur uw aanmelding doorgeven. Het telefoonnummer van d’r Durpswinkel is : 06 28 63 31 37. Er worden dan gegevens genoteerd zoals naam en telefoonnummer. Het maximaal aantal deelnemers per tocht zijn 10 deelnemers. Vol = vol! Voor elke tocht moet u zich 1 of 2 dagen voorafgaande aan de tocht aanmelden bij d’r Durpswinkel. Mocht u de pech hebben niet mee te kunnen dan bent u de volgende tocht aan de beurt.

Tijdens de tocht gaan we genoeg begeleiders mee. Informeer bij slecht weer of de tocht doorgaat. Bel woensdagmorgen dan tussen 11.00 uur en 12.00 uur met d’r Durpswinkel. Belangrijk is om te vermelden dat u meegaat op eigen risico! De begeleiders van de tocht zorgen voor een veilige rit en een geschikte pauzeplaats.(consumpties voor eigen rekening)

Wanneer u wilt deelnemen aan de scootmobieltochten denk dan aan het volgende:

  • De scootmobiel moet helemaal in orde zijn. Banden op spanning, spiegels goed afgesteld, volle accu en richtingaanwijzer en verlichting moeten goed werken.

  • U moet voldoende rijvaardigheden hebben om in een groep te rijden. De tochten duren ongeveer 2 x 1 uur.

  • Er is een ruime pauze onderweg, we kunnen dan gezellig samenzitten en genieten van koffie en eventueel iets lekkers.

  • Uiteraard moet u zich kunnen houden aan de aanwijzingen en afspraken van de begeleiders.

  • Neem een opgeladen mobiele telefoon mee!

  • Vanzelfsprekend is een goed humeur van belang.

Scootmobieltocht-programma 2022

Datum

Startpunt en verzamelen

Vertrek

Aankomst

11 mei 2022

13.30 u. verzamelen bij de Rode Beuk, Kloosterstraat 57 in Simpelveld

13.45 u.

Tussen 16.30 u. en 17.00 u.

25 mei 2022

13.30 u. verzamelen bij Op de Boor,

Wilhelminastraat 19 in Bocholtz

13.45 u.

Tussen 16.30 u. en 17.00 u.

Noteer ook alvast de data van de andere tochten:

8 juni – 13 juli – 10 augustus – 14 september Dit is steeds de 2de woensdag van de maand. We vertrekken op deze data vanuit de Rode Beuk in Simpelveld.

22 juni – 27 juli – 24 augustus – 28 september Dit is steeds de 4de woensdag van de maand. We vertrekken op deze data vanuit Op de Boor in Bocholtz.

Het deelnemen aan de tochten is gratis! We hopen veel deelnemers te ontmoeten op de diverse tochten. Hartelijke groet van het scootmobielteam!